lessphp fatal error: load error: failed to find /home/container/domains/gebruiktezeecontainer.nl/public_html/wp-content/themes/theme51107/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/container/domains/gebruiktezeecontainer.nl/public_html/wp-content/themes/theme51107/style.less Veelgestelde vragen - Gebruikte zeecontainerGebruikte zeecontainer

Veelgestelde vragen

Kwaliteit & beschikbaarheid

Wat kan ik verwachten van een gebruikte zeecontainer?

www.gebruiktezeecontainer.nl levert de container die op de foto staat afgebeeld. Hierin zijn wij uniek. U ziet wat u koopt zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
De beschikbare kleur en kwaliteit wordt op de foto’s getoond.

Waar komen de gebruikte zeecontainers vandaan?

Onze gebruikte zeecontainers hebben gemiddeld zo’n 10 jaar dienst gedaan in de scheepvaart. Nadat de containers bij ons binnenkomen controleren wij de kwaliteit. Als de containers wind- en waterdicht zijn en het hang- en sluitwerk is in orde voorzien wij de container van een ISO en CSC certificaat (tenzij anders vermeld).

Zijn de gebruikte zeecontainers wind- en waterdicht?

Ja de containers zijn waterdicht, tenzij anders vermeldt in de advertentie. Nadat de containers bij ons binnenkomen controleren wij de kwaliteit. Als de containers wind- en waterdicht zijn en het hang- en sluitwerk is in orde voorzien wij de container van een ISO en CSC certificaat (tenzij anders vermeld).
De containers hebben gebruikssporen, maar zijn technisch in orde en geschikt voor opslag en transport. Op de containers kan roestvorming aanwezig zijn, maar deze oppervlakkig. Containers worden gemaakt van extra hard Cortenstaal. Dit is een staalsoort die niet doorroest.

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

De beschikbare kleur wordt op de foto’s getoond.
www.gebruiktezeecontainer.nl levert de container die op de foto staat afgebeeld. Hierin zijn wij uniek. U ziet wat u koopt zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Is een gebruikte zeecontainer geschikt voor zeetransport?

Tenzij anders aangegeven zijn onze gebruikte zeecontainers CSC gecertificeerd. Dit betekent dat containers door rederijen geaccepteerd worden voor zeetransport.

Gelden er kortingen op de getoonde prijzen?

De prijzen op de website zijn vaste scherpe prijzen. Een extra korting hierop is niet mogelijk. Wij volgen de marktontwikkelingen op de voet zodat wij altijd een scherpe prijs aan kunnen bieden.

Wordt een zeecontainer geleverd inclusief slotkast/lockbox?

Een slotkast is niet standaard inbegrepen. Bij sommige containers is de slotkast reeds aanwezig. Indien dit niet het geval is, kan er tegen meerprijs een slotkast worden gemonteerd.
Neem voor montage contact op met onze klantenservice via info@gebruiktezeecontainer.nl of 0318-651425.

Zijn er meer containers beschikbaar dan op de website worden getoond?

Ja, slechts een kleine selectie van onze voorraad staat op de website. Hierdoor bieden wij u een unieke mogelijkheid de container te zien die u koopt. Mocht u grotere partijen willen of wensen hebben die niet aansluiten bij onze website, laat het ons weten via info@gebruiktezeecontainer.nl of 0318-651425.

 

Bestellen & betalen

Op welke manier kan ik mijn zeecontainer betalen?

Het is mogelijk om uw container veilig en snel te betalen via uw vertrouwde Ideal betaalomgeving.

Ik heb besteld, wanneer ik ontvang ik mijn factuur?

U ontvangt uw factuur per email nadat u hebt betaald. Deze factuur wordt automatisch verzonden naar het emailadres wat u hebt ingevuld op het bestelformulier.

Welke voorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van mijn zeecontainer?

Op uw aankoop zijn de voorwaarden van www.gebruiktezeecontainer.nl van toepassing. Deze voorwaarden vindt u hier.

 

Transport & levering

Is het mogelijk om mijn zeecontainer te laten bezorgen?

Ja dat is mogelijk. U kunt deze voorkeur aangeven tijdens het bestelproces. Wij lossen en plaatsen de container met een vrachtwagen voorzien van een kraan. De kraan heeft een bereik van 10 meter van het hart van de vrachtwagen tot het hart van de container. De zeecontainer wordt horizontaal geplaatst naast de vrachtwagen.

Waar kan mijn zeecontainer afgeleverd worden?

Wij leveren zeecontainers in heel Nederland. De kosten voor de Waddeneilanden zijn op aanvraag.

Wat zijn de transportkosten van mijn zeecontainer?

Uw transportkosten worden berekend zodra uw adresgegevens zijn ingevuld in het bestelformulier. De transportkosten zijn vervolgens zichtbaar in het overzicht van uw bestelling.

Wat is er nodig voor de levering?

Een verharde aanrijroute van minimaal 5,5 meter breed. Wanneer de aanrijroute scherpe bochten bevat is extra ruimte nodig. Overleg hiervoor met onze klantenservice.
Zorg ervoor dat de ondergrond waar de container komt te staan waterpas is. De deuren van de container kunnen anders moeizaam openen of sluiten.
Bij twijfel; laat het onze klantenservice weten

Moet ik een fundering aanbrengen voor de container?

Een container rust alleen op de vier hoeken. Wij adviseren om deze hoeken te voorzien van een degelijke fundering. Dit om er voor te zorgen dat de container langere tijd waterpas blijft staan wanneer deze geladen is.

Is het mogelijk mijn zeecontainer zelf af te halen?

Het is mogelijk om uw zeecontainer op afspraak af te komen halen. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. De container kan opgehaald worden op ons depot in Rotterdam of Ede, afhankelijk van waar de container staat. De standplaats is aangegeven in de advertentie.

Wat is de levertijd?

De levertijd is doorgaans enkele dagen tot een week.

Kan ik het aflevermoment zelf bepalen?

Dit is helaas niet mogelijk. U krijgt een dag van tevoren bericht wanneer de container geleverd wordt.