lessphp fatal error: load error: failed to find /home/container/domains/gebruiktezeecontainer.nl/public_html/wp-content/themes/theme51107/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/container/domains/gebruiktezeecontainer.nl/public_html/wp-content/themes/theme51107/style.less Gebruikte zeecontainer kopen? Dat kan ook gewoon online!Gebruikte zeecontainer

Hoe werkt het

Een gebruikte zeecontainer kopen...

Een gebruikte zeecontainer kopen, dat doe je niet elke dag. Daarom hebben wij voor u even alles op een rijtje gezet.

Bekijk het aanbod

Bekijk het actuele aanbod op gebruiktezeecontainer.nl. Wij streven er naar om wekelijks nieuwe zeecontainers te plaatsen. U zult bij ons het meest de standaard 20ft gebruikte zeecontainer vinden. Dit is het meest gangbare soort.

Staat de container waar u naar op zoek bent niet tussen het aanbod? Dan kunt u nog even contact met ons opnemen. Het kan zo zijn dat we u wel verder kunnen helpen, niet ons complete aanbod staat ten alle tijden online.

Kies uw gebruikte zeecontainer

Bij Gebruiktezeecontainer.nl kunt u écht kiezen. Het is in de wereld van de zeecontainers niet gebruikelijk dat u de container die u wilt kopen kunt aanwijzen. Bij ons wel. De container die afgebeeld staat, dat is ook de container die u koopt.

De containers van A-kwaliteit zijn allemaal lucht- en waterdicht, maar van de buitenkant niet allemaal even mooi. Dus wanneer dat voor u geen probleem is, schaft u bij ons extra voordelig een zeecontainer aan.

Koop uw gebruikte zeecontainer

Heeft u een keuze kunnen maken? Al zou het in het echt natuurlijk nooit passen, op deze website gaat u waarschijnlijk voor het eerst van uw leven een zeecontainer in een winkelmandje plaatsen. Wanneer dit is gelukt kunt u gemakkelijk via iDeal betalen. U heeft de zeecontainer nu gekocht.

Ontvang uw gebruikte zeecontainer binnen 5 a 6 werkdagen.

Nadat de betaling binnen is gaan wij de levering inplannen. Zodra de leverdatum bekend is ontvangt u een bericht. Doorgaans neemt dit 3 tot 5 werkdagen in beslag.

Indien u heeft gekozen voor afhalen dan ontvangt u van ons op korte termijn de afhaalgegevens.

gebruikte zeecontainer kopen

 

Het voordeel van een (gebruikte) container is dat hij heel snel van het ene transportmiddel op het andere kan worden overgeladen, onder meer in multimodale havens waar water-, spoor- en autowegen samenkomen. Er zijn speciale containerwagons en -vrachtauto's gerealiseerd die precies de juiste maat hebben. Bij het stapelen van containers maakt men gebruik van stackers, om het onderling verschuiven te voorkomen.