lessphp fatal error: load error: failed to find /home/container/domains/gebruiktezeecontainer.nl/public_html/wp-content/themes/theme51107/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/container/domains/gebruiktezeecontainer.nl/public_html/wp-content/themes/theme51107/style.less Gebruikte zeecontainer - Gebruikte zeecontainerGebruikte zeecontainer

Gebruikte zeecontainer

Een gebruikte zeecontainer kan uitkomst bieden wanneer u op zoek bent naar extra opslagruimte of uw goederen wilt gaan transporteren. Een 20ft gebruikte zeecontainer is wereldwijd het meest gebruikte type. Een gebruikte zeecontainer is gemakkelijk te plaatsen in een woonwijk of bouwterrein. Indien gewenst leveren wij de container met een kraanwagen bij u af!

 

Extra voordelige gebruikte zeecontainers.

In tegenstelling tot veel andere bedrijven kunt u bij Gebruiktezeecontainer.nl precies zien welke gebruikte zeecontainer u koopt. We halen niet willekeurig een zeecontainer van de stapel na een order. De container die u op de foto ziet, is de container die u ook krijgt. Het voordeel hiervan is dat wij zo ook extra goedkope gebruikte zeecontainers kunnen aanbieden. Dit zijn vaak containers die iets minder mooi zijn qua uiterlijk. Bijvoorbeeld wanneer u de container wilt gebruiken voor export, dan is het uiterlijk minder belangrijk. Wij garanderen u een zeecontainer die wind- en waterdicht is en altijd is voorzien van een ISO en CSC certificaat.